30. 10. 2021 Petr Pavlík

Další hattrick v dorostu! Křišťan: Užíváme si to

Dal hattrick, v utkání předvedl jeden ze svých nejpovedenějších výkonů v sezoně. Útočník PETR KŘIŠŤAN zaznamenal na ledě Techniky Brno celkem tři góly a pomohl svému týmu v cestě za další tříbodovou výhrou. „Výhra je super, jsme za ní moc rádi. Tři body nám určitě dělají radost, ale od našeho výkonu jsme chtěli ještě víc,“ krotí euforii mladý útočník.

Šest gólů a další cenná výhra. Jak sis užil vysoké vítězství nad Technikou Brno?
Výhra je super, jsme za ní moc rádi. Tři body nám určitě dělají radost, ale od našeho výkonu jsme chtěli ještě víc.

Utkání bylo dlouho jen o jeden gól. Jak moc bylo fyzicky náročné?
Nebylo to pro nás lehké. Měli jsme dost slibných příležitostí na gól, ale dlouho jsme se nedokázali střelecky prosadit. Od půlky zápasu nám to tam začalo konečně padat a dostali jsme tím zápas pod svou kontrolu.

V brance nastoupil oproti minulým zápasům Michael Hrabal, který mužstvo svými zákroky hodně podržel. Jak se líbí jeho výkony?
Hrabi podává stabilně výborné výkony. Můžu k němu říct jen to, že se na něj jako tým můžeme kdykoliv spolehnout.

Soupeře jste výrazně přestříleli. Nabádají vás trenéři k co největšímu počtu střel?
Na začátku sezony jsme měli problémy s produktivitou. Trenéři po nás chtěli, abychom se snažili střílet co nejvíc. Jsem rád, že v současné době se nám střelecky daří.

Vyhráli jste už posedmé v řadě. Jaká nyní panuje v kabině atmosféra?
Je to super pocit. Týmu se dlouhodobě daří, jsme rádi, že držíme už sedmizápasovou šňůru vítězství. Věřím, že budeme pokračovat co nejdéle.

Minulý týden zaznamenal hattrick Mikuláš Odehnal, v utkání s Technikou jsi napodobil jeho počínání a na kontě máš už jedenáct gólů v sezoně. Těší tě to?
Určitě. Moje bilance mě moc těší, ale ještě větší radost mám z našich týmových úspěchů. V posledních zápasech jsme předvedli skvělou týmovou práci, která byla již posedmé v řadě odměněna výhrou.

V čem vidíš prostor ke zlepšení? Na čem musíte ještě zapracovat?
Osobně mám ještě mnoho věcí, na kterých musím průběžně pracovat. Jako tým se musíme soustředit hlavně na to, abychom v dalších zápasech podávali stoprocentní výkony od první až do poslední minuty utkání.

FOTO: Juniorský hokej

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek