23. 4. 2020 Marek Táborský

Pech, Ton a Marpo hosty Sparta On Air

Spoustu nových informací se mohli dozvědět fanoušci při sledování třetího dílu živě vysílaného pořadu Sparta On Air. Jeho hosty tentokrát byli rapper Marpo, autor sparťanské intra, útočník Lukáš Pech a sportovní ředitel Petr Ton.

Marpo ve Sparta On Air prozradil, že ho láska ke Spartě stála i spoustu ran. Rozpovídal se o vzniku sparťanského intra, potvrdil, že má zájem o souboj v ringu s hvězdou organizace Oktagon MMA Karlosem Vémolou a pozval všechny sparťany ke svému on-line koncertu, který proběhne 2. května.

Lukáš Pech vyprávěl o složitostech pobytu doma v karanténě se svými čtyřmi dětmi, o zálibě ve vaření a zajímavostech ze sparťanské kabiny. Diváky pak přesvědčil o (ne)pravdivosti jeho slov Petr Kumstát, Pechův největší parťák a někdejší spoluhráč ze Sparty, který se loni rozloučil s hokejovou kariérou.

Sportovní manažer Petr Ton v pořadu odmítl veškeré spekulace o odchodu Lukáše Pecha a informoval o prodloužení kontraktu s Andrejem Kudrnou. Naopak oznámil odchod Jeremieho Blaina a Jiřího Smejkala.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek