9. 9. 2020 Marek Táborský

Kratěna: O2 arena je připravena

Se Spartou vyhrál čtyři tituly. I nyní je Ondřej Kratěna se svým bývalým klubem v častém kontaktu, a to jako event manager v domácí O2 areně. „Udělali jsme spoustu práce, aby se diváci mohli bez obav vrátit do své domácí haly,“ říká někdejší vynikající útočník.

Je vše připraveno na novou sezonu?
Udělali jsme absolutní maximum pro to, aby se mohl v O2 areně hrát opět hokej se skvělou diváckou kulisou. Aréna bude po celý zápas rozdělena do několika zón se separátními vchody. Zóny jsou dále děleny na jednotlivé sektory. Každá zóna bude mít k dispozici vlastní občerstvení i toalety. O2 arena navíc disponuje nejmodernější vzduchotechnikou.

Jaká jsou vaše doporučení před příchodem do areny?
Rád bych poprosil fanoušky, aby přicházeli s co největším předstihem, pokud to bude možné. Bezpečnostní situace nám jejich odbavování trochu komplikuje, byli bychom neradi, kdyby prostáli část první třetiny před branami turniketů.

Jak se fanoušci dozví, který vstup mají využít?
Do haly se dostanou pouze vstupem, který mají na své vstupence. Držitelé permanentních vstupenek dostanou informaci, který vstup využívat, na svou e-mailovou adresu. Před halou navíc bude fungovat navigační systém. Věřím, že pokud jej budou fanoušci sledovat, bez problémů najdou svůj vstup.

Bude možnost si před zápasy zakoupit vstupenky?
Bude, ale doporučujeme všem fanouškům, aby si vstupenky kupovali on-line přes servery Ticketportal či Ticketmaster. Je to ve všech ohledech rychlejší, pohodlnější a bezpečnější pro všechny strany.

Co musí fanoušci dodržovat uvnitř haly?
Pravidla nejsou nijak omezující. Samozřejmě je nutné nosit roušky a pohybovat se pouze po vymezené části arény. V případě nedodržování předpisů hrozí, že se kapacita arén opět zmenší. Věřím, že to nikdo z nás riskovat nechce.

Bude fanouškům před halou někdo k dispozici v případě jakýchkoliv informací?
Ano, s organizací bude pomáhat sparťanský PROMO TEAM před O2 arenou.

Foto: Jana Mensatorová / Bez frází

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek