10. 8. 2021 Daniel Ryl

Forman: Byl to trochu jiný přátelák

K prvnímu vítězství v přípravě na ledě Českých Budějovic přispěl jedním gólem a jednou asistencí útočník MIROSLAV FORMAN, který se svými parťáky zvládl hodně vyhrocené utkání. "Rok jsme hráli před prázdnými tribunami, tak nás vyhecuje i pár diváků," usmíval se kapitán pro tento zápas po vítězství 3:2. Odveta je na programu už ve čtvrtek 12. srpna v Holešovicích.

Jak zhodnotit první vítězství? Ubojované a cenné?
Dá se to tak říct, bylo to trošku vyhecované. Chtěli jsme poprvé vyhrát, Motor hrál poprvé doma, takže jsme odehráli ostřejší zápas. Dobrý přátelák.

Čím si takové emoce v přípravě vysvětluješ?
Všechno začalo nějakou strkanicí. Každý si hraje o své místo v sestavě a v týmu, takže se všichni chtějí ukázat. Bitky vyplynuly ze situace.

Můžete být spokojeni i s výkonem?
Nebyl ideální, ale jsem rád, že jsme poprvé vyhráli. Našli jsme cestu k vítězství, přestože jsme zbytečně ztratili dvougólový náskok.

Myslíš, že se emoce mohou přenést také do domácí odvety?
Myslím si, že jo. Jak jsem říkal, hraje se o fleky a hráči musí ukázat i něco navíc. Já sám jsem se takovými pošťuchávačkami probojoval až do áčka, takže to může být cesta.

Příjemná byla i solidní návštěva včetně hloučku sparťanských fanoušků, souhlasíš?
Diváci byli super! Všichni jsme hladoví, protože jsme rok hráli před prázdnými tribunami, takže nám stačí pár diváků a vyhecují nás. (usmívá se)


>>>CELÝ ROZHOVOR S MLADÝM SPARŤANEM ZDE<<<

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek