15. 11. 2022 HC Sparta

Do Sparty se vrací Miloslav Hořava

Dlouhá jednání jsou u konce. Tým Sparty přebírá zkušený trenér Miloslav Hořava, který se ve Spartě dohodl na spolupráci do konce sezony 2023/2024. V Třinci povedou tým ještě Petr Ton, Jaroslav Hlinka a František Ptáček.

„Máme za sebou hodně náročné vyjednávací období. Ač si to Miloš možná nemyslí, pro nás byl od začátku volbou číslo jedna. Do Sparty patří, k týmu se připojí ve čtvrtek. Dohodu s jeho kolegou právě finalizujeme. Jeho jméno oznámíme hned, jak se domluvíme,“ uvedl sportovní ředitel Petr Ton.

Trenér Hořava podepsal v klubu kontrakt do konce sezony 2023/2024. „Právě dlouhodobější spolupráce pro nás byla v případě pana Hořavy absolutní priorita. Angažovali jsme trenéra, který zná velice dobře prostředí klubu i kádr, který se oproti loňské sezoně příliš nezměnil. Věříme, že je tou nejlepší volbou,“ řekla generální manažerka Barbora Snopková Haberová.

V minulých dnech se často hovořilo o možném příchodu trenéra Václava Varadi. „Ano, jednali jsme i o této možnosti. Nedohodli jsme se ale na podmínkách,“ dodala Barbora Snopková Haberová.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek